Lost your password?

Cosine Benelux

Retail and Direct Sales Experts

Wij zijn een nieuw, creatief en ambitieus field marketing bureau en we bieden onze klanten de voordelen van onze vernieuwende manier van werken. We zijn ervaren retail experts en we weten hoe we sales kunnen verhogen door het verbeteren van beschikbaarheid, distributie en de impact van promoties.

Retail and Direct Sales Experts Across EuropeOnze expertise betreft merchandising, sampling, outsourced sales, in-store demonstraties, auditing en het verzorgen van trainingen.

We zijn creatief in het bedenken en uitvoeren van onze campagnes dus u kunt rekenen op nieuwe en verfrissende ideeën om de beste resultaten te behalen. Onze Data Led strategie zorgt voor optimale successen door meer inzicht in; een nauwkeurige segmentatie van de winkels, duidelijke doelstellingen per segment, waar komt uw doelgroep wel of juist niet, in welke regio dient welke campagne uitgerold te worden, wat wordt de verhouding online – offline, wat worden de resultaten en welke rapportage gebruiken we.

Cosine BeneluxMet de achtergrond van ‘s werelds grootste marketing groep bent u verzekerd van een krachtige aanpak voor een perfecte uitvoering evenals toonaangevende ROI modellen, welke u meer inzicht geven in de impact van onze field marketing activiteiten.

Waarom neemt u niet even contact met ons op om door uw bestaande activiteiten te gaan en te zien met welke oplossingen we de resultaten kunnen verbeteren?

Ralph Berk Sales & Marketing Director – 0031 6 46 06 47 19 or ralph.berk@cosinebenelux.com

Bastiaan Van Houten Cosine Business Director – 0031 6 11 39 19 59 or bastiaan.vanhouten@cosinebenelux.com


Trots om in heel Europa samen te werken met…

Trots om in heel Europa samen te werken met...