Lost your password?

Het ontwikkelen van retail

Onze markt benadering kan uw retail strategie versterken en onze field teams zullen uw verkoop verhogen.

Retail Experts

We zijn actief binnen diverse kanalen en hebben onze expertise binnen o.a. supermarkten, drogisterijen, horeca, consumer electronis en benzine.

Wij weten hoe we een sterke relatie opbouwen met het winkelpersoneel en vinden de oplossing om de loyaliteit naar uw merk te verhogen. Onze mensen kennen de systemen van de diverse retailers en weten hoe ze de beschikbaarheid van uw product(en) kunnen waarborgen. Dus, onze mensen weten hoe ze de verkoop van uw product actief kunnen beïnvloeden binnen de diverse kanalen.

Wij denken niet vanuit een one size fits all strategie, field marketing anno 2012 betekent lokale marketing met lokale expertise met centrale aansturing en coördinatie.

Creatieve oplossingen

We denken graag out of the box en ontwikkelen vol passie nieuwe technieken om onze doelen te bereiken. Geen copy paste uit het verleden, nieuw – innovatief en vooral toonaangevend.

We adviseren u welke service het beste ingezet kan worden, op welke manier en op welke plek. Wat, waar en waarom zijn voor ons gemakkelijk te beantwoorden vragen.

Partners

Of onze klanten ons betrekken bij een eenvoudig of zeer complex project, we werken in beide gevallen met veel passie aan de juiste oplossing.

Door middel van onze channel- en product kennis gecombineerd met de market insights zorgen wij voor waarde toevoeging op elk niveau van de diverse programma’s.

We geloven in succes door optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Het delen van kennis en ervaring resulteert vaak in de beste resultaten. De openheid die we hebben met onze klanten geeft ons veel zelfvertrouwen voor hetgeen we doen, gaan doen of hebben gedaan.

Insight gedreven analyses

Om de juiste koers te bepalen, te behouden of juist te wijzigen zijn up to date markt-, retail- en consumenten gegevens nodig. Cosine is meester in het verzamelen en het vertalen van deze gegevens voor alle betrokken partijen. Juist doordat dit een stand “alone unit” is binnen ons bedrijf hebben zij geen rekening te houden met operationele, vaak tijdrovende, zaken.