Lost your password?

Experts in het maken van effectieve contacten met de doelgroep

Of het nu gaat om actieve sampling in supermarkten of een spectaculaire promotie op tijdens een event, wij leggen effectieve contacten met uw doelgroep.

Sampling

Door creatieve concepten brengen wij uw doelgroep op een ludieke wijze in contact met uw product of dienst, alles is erop gericht sales te genereren. Onze campagnes moeten waarde toevoegen voor u, voor de retailer, onze mensen en voor de consument.

Wij verzorgen sampling zowel in-door als out-door in verschillende kanalen. Onze concepten zijn gebaseerd op uw product/dienst, uw doelgroep, uw wensen en het kanaal waar de activiteiten gaan plaatsvinden.

Door de combinatie van online en off-line activiteiten zijn we in staat het maximale uit onze campagnes te halen. Het genereren van traffic naar de promoties is van cruciaal belang, dat doen wij middels onze online en off-line oplossingen.

Evenementen en Experience

Onze evenementen bieden een ware experience zodat men direct de waarde van uw merk begrijpt en zal herinneren.

Wij maken het verschil door onze data-led te gebruiken net als onze insights zodat we weten wat we doen, waarom we het doen en wat we mogen verwachten.

Onze aanpak

Door intensief samen te werken met onze partners bieden wij hoogwaardige, effectieve en onderscheidende campagnes waar nog lang over gesproken wordt. Onze evenementen en experiental services bestaan uit;

Ontwerp – Tweeledig, het design voor de campagne op strategisch niveau en het design voor het ontwerp voor het event.

Digitaal – De voor-en na communicatie voor het event en alle digitale ideeen voor het design..

Bouwen – Het op- en afbouwen en niet te vergeten de veiligheid, wij hebben experts die weten hoe je hier mee omgaat.

Mensen – Onze mensen zijn het gezicht van uw product, wij zorgen voor de perfect match.

Real-time rapportage – Uw event op de voet volgen vanuit een andere locatie? Of liever aan het einde van de dag een samenvatting. Geen probleem, wij maken een rapportage op maat.

Sales evaluatie – Met net zoveel aandacht als tijdens de voorbereidingen verzorgen we een uitgebreide evaluatie die de brug slat naar de toekomst.