Lost your password?

Onze Cultuur

Mensen met wie het leuk is om mee samen te werken

Wanneer je deel uitmaakt van de Cosine familie zal je al snel merken dat het alles behalve een normaal bedrijf is. Cosine Benelux is een jong, dynamisch en vrolijk bedrijf waar je al snel veel verantwoordelijkheden hebt en waar je snel moet schakelen.

We verwachten van onze mensen dat ze streven naar excellentie en we dagen iedereen uit om flink te innoveren. Zo is geen project hetzelfde en zal iedere dag weer een nieuwe uitdaging bieden.

En naast al dat harde werken vinden we het belangrijk dat er veel gelachen wordt, dat er tijd is om over andere zaken te praten zodat we een persoonlijke omgeving creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Ons doel is jou te laten Schijnen

We bieden iedereen de mogelijkheid om zijn/haar carrière te ontwikkelen zoals gewenst. Coaching en begeleiding zijn fundamentele onderdelen voor hoe wij werken, we zijn trots op de investeringen in onze mensen en het zogenoemde Shine programma.

Ons Shine programma is een persoonlijk trainings- en ontwikkelingsplan om jou te brengen waar je graag wilt zijn.

Wij weten dat ontwikkeling iedere dag aan de orde is in je job, dat is ook de reden dat al onze managers zijn getraind op actieve en persoonlijke coaching.

Wij weten dat niets onmogelijk is binnen Cosine voor diegene met veel motivatie, respect en doorzettingsvermogen. Wij zullen er alles aan doen om jou te ondersteunen, te motiveren, uit te dagen en te doen slagen. En dat begint met “het naar je zin hebben” bij Cosine!

Respect en begrip maakt ons sterk

Als onderdeel van het Shine programma maken we gebruik van persoonlijke profilering. Dat helpt ons jouw werkstijl beter begrijpen en geeft ons inzicht in hoe we onze manier van werken naadloos kunnen laten aansluiten op die van anderen.

Het is gebaseerd op kleuren die de verschillende persoonlijkheden en werkstijlen weergeven. Hiermee zijn we in staat de samenwerking onder onze mensen te verbeteren en meer begrip te creëren naar elkaar. Op deze manier ontstaat er een positieve, vriendelijke en open cultuur.